Gebroeders Dekleermaeker - Projects4You

dekleermaeker onze aanpak shutterstock 93376240

Met meer dan 70 jaar ervaring in het vak, bieden wij u:


Projectmatige aanpak

Velen onder ons dromen van een eigen stek. Een plek waar je je veilig voelt en die volledig naar je eigen smaak is opgebouwd en ingericht. Een plek waar jij en je gezin je thuis voelen. Wij kunnen je alvast helpen om een stukje van die droom te realiseren.

Bouwen en verbouwen is een intensief proces dat begint bij het beantwoorden van uw vraag om info en pas eindigt na de oplevering van uw ruwbouw woning. Open communicatie tussen de klant en de aannemer, een goede planning en opvolging in elke fase van het bouwproject en advies op maat zijn cruciaal om uw bouwproject te doen slagen . Alleen zo kan de vertrouwensband groeien die nodig is om uw bouwproject tot een goed einde te brengen. Wij zorgen dat u een duidelijk beeld krijgt van elke fase in uw bouwproject van opleveringstermijnen tot budgetbepaling. Tenslotte bouwen doe je maar 1 keer!


Offerte op basis van het lastenboek

Op basis van het lastenboek maken wij een offerte. De samenstelling van dat dossier is het werk van de architect. De grote lijnen ervan zijn standaard, maar de specifieke en gedetailleerde invulling verschilt uiteraard van project tot project en is bepalend voor de kwaliteit en de prijs van je woning. Aan de opmaak van dit lastenboek wordt meestal al begonnen voor de vergunningsaanvraag
Aan de hand van de meetstaat maken wij voor u een gepersonaliseerde totaalofferte van ruwbouw tot winddicht indien gevraagd. Een offerte met concurrentiƫle eenheidsprijzen voor alle werken, materialen en onderdelen. Deze wordt samen met u en de architect besproken. Na goedkeuring van de offerte, definitiefe keuze van alle materialen en goedkeuring van de bouwaanvraag gaan we aan de slag. Dekleermaker bvba doet zaken met tal van aannemers, door ons volume kunnen wij materialen leveren tegen scherpe prijzen, waarbij productkwaliteit en garantie overeind blijft. Wij kunnen u ook adviseren bij de keuze van bouwmaterialen.


Verzorgen van bouwtekeningen

Voor ieder project kunnen wij - als dat natuurlijk nodig is - een vertrouwde architect aanraden . In een gesprek waarin jullie de mogelijkheden doornemen kunnen zij een ruwe schets maken. Zo heeft u al een idee voordat de definitieve bouwtekening wordt gemaakt. De lijnen tussen het bouwbedrijf en de architect zijn kort en het project kent geen onnodige vertragingen. Bovendien kunnen we misverstanden voorkomen.


Het werkschema van aannemer Dekleermaeker

Samen met de architect speelt de aannemer een grote sleutelrol in de realisatie van uw woning. Zelfs de beste plannen zijn waardeloos als ze slecht worden uitgevoerd. De aannemer moet ervoor zorgen dat alles precies wordt uitgevoerd zoals de architect het in zijn plannen heeft uitgetekend en opgeschreven.
Wij kunnen ons aan een strak werkschema houden door de goede samenwerking onder de verschillende aannemers waarmee wij al jaren samenwerken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over wanneer u welke aannemer moet contacteren.

Het voegen van gevelstenen

Een echte ambacht is het voegen van gevelstenen. Het voegwerk heeft een grote invloed op het uitzicht van een woning. Bovendien bevordert het de duurzaamheid van het metselwerk. De voegen nemen 15 tot 25 procent van de totale muuroppervlakte in beslag. Redenen genoeg dus om er de nodige aandacht aan te schenken.
Met deze aanpak verzekeren wij de juiste kwaliteit.

Registratie en vestigingsattest

Het is aan te raden om te werken met een geregistreerd aannemer. Om er zeker van te zijn dat die registratie nog altijd geldt, kan je het registratienummer laten controleren bij je plaatselijk BTW-kantoor. Op de site van de Nationale Confederatie Bouw (www.ncb.be) kan je nagaan of een aannemer geregistreerd is. Dat een onderneming geregistreerd is, houdt o.a. in dat ze geen fiscale en sociale schulden heeft.
De registratie vormt niet altijd een voldoende waarborg. Zo kan je uit de registratie niet met zekerheid afleiden of de aannemer beschikt over een vestigingsattest, en of hij bijgevolg gemachtigd en bekwaam is om het werk uit te voeren waarvoor op hem een beroep zou worden gedaan.
Het registratie en vestigingsattest van bvba Dekleermaeker kan je terugvinden onder het menu 'Contact'.